1 מתחילים עם המילוי: מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר, המים האניס, הקינמון והווניל. כשהסירופ רותח מוסיפים את המשמשים, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על סף רתיחה 20 דקות. מכבים את האש ומשאירים מכוסה כ-40 דקות נוספות. לפני הרכבת המנה מסננים את המשמשים מהסירופ ומעבירים אותם לצלחת.
2 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות.
3 בקערה מערבבים סוכר עם קינמון. שומרים בצד.
4 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את מרכיבי כדורי הבצק עד לקבלת בצק דביק. בעזרת שתי כפות יוצרים כדורים ומעבירים מיד לטיגון בשמן הרותח. עובדים במהירות ומטגנים מקסימום 8 כדורים בבת אחת. כשהכדורים בצבע זהוב כהה מוצאים ומעבירים לצלחת שעליה נייר סופג לכמה שניות.
5 מגלגלים את הכדורים בתערובת הסוכר קינמון. ושומרים בצד עד שהם מצטננים לטמפרטורת החדר.
6 בסמוך להגשה מתחילים בהקצפת השמנת המתוקה במיקסר עם סוכר, מוסיפים תמצית וניל.
7 נוטלים כדור גבינה וחוצים אותו לאורכו לא עד הסוף. ממלאים את הפתח במשמש וכפית קצפת. מגישים מיד.
* נשארים כדורים ללא משמשים מיובשים, לא נורא הם גם טעימים ככה, עם או בלי קצפת.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!