1 מכינים את הבצק: בקערה לשים קמח, מים, מלח ושמן עד לקבלת בצק. מניחים בצד להתגבשות למשך חצי שעה.
2 מלית: במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ואת התבלינים, מערבבים ומבשלים עד שהבשר משנה את צבעו. במחבת נפרדת מטגנים חתיכה אחת של שומן כבש. במחבת נפרדת קולים 10 אגוזי קשיו. טוחנים את כל המרכיבים - האגוזים הקלויים והתבלינים במג'ימיקס לקבלת תערובת חלקה.
3 רוטב יוגורט: בסיר, על להבה בינונית, מבשלים את היוגורט תוך כדי ערבוב, כדי שהיוגורט לא יתפרק. מוסיפים שן שום אחת, מלח וציר עוף וממשיכים לבשל עד לבעבוע. במחבת נפרדת, מטגנים שן שום נוספת ונענע ומוסיפים ליוגורט החם. שומרים מעט נענע להגשה.
4 על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי דק. קורצים עיגולים שווים, ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים היטב בצורה שאוהבים.
5 מבשלים את הכיסונים ביוגורט במשך 15-20 דקות. מוסיפים שן שום, את הנענע שנותרה ומלח לפי הטעם. במקביל במחבת מטגנים את הקשיו שנותר עם חתיכת שומן הכבש שנותרה.
6 על צלחת הגשה מניחים כיסונים ויוגורט. מפזרים מעל מתערובת הקשיו ושומן הכבש עם האגוזים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.