1 ממלאים סיר קטן בציר העוף ביחד עם שורשי הפטרוזילה ומביאים לרתיחה.
2 מבשלים את המוח בציר הרותח במשך 6 דקות (מוודאים כי הוא לבן) ולאחר מכן מוציאים ומקררים על צלחת במשך 15 דקות. מעבירים למקרר עד השימוש.
3 מעבירים את כל מרכיבי הסלט הירוק לקערה, לא מתבלים ומניחים בצד.
4 מכינים את רוטב היוגורט: מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל.
5 מכינים קערה לכל אחד מהמרכיבים: קמח, ביצים (טרופות) ופירורי לחם מתובלים במלח ופלפל.
6 חותכים את המוח באמצע, ופורסים כל חצי לפרוסות ברוחב ס"מ 1 בערך.
7 מצפים את כל חלקי המוח בקמח, ביצים ולבסוף בפירורי הלחם.
8 מחממים את המחבת, וכאשר היא רותחת ממיסים בתוכה 2 כפות שומן.
9 מטגנים את המוח עד שהוא זהוב בשני הצדדים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
10 בזמן שהמוח מיטגן, מוסיפים לסלט מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל, ומערבבים.
11 מסדרים את פרוסות המוח על הסלט, מפזרים מעל צנוברים.
12 מגישים עם רוטב היוגורט החמוץ בצד, ורבעי לימון.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים