המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל וכורכום. 2 מוסיפים מים ומבשלים את הבשר עד שהוא מתרכך. 3 מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל. מוסיפים את הלימון הפרסי וממשיכים לבשל. 4 קוצצים דק דק את הפרסה, הנענע, השמיר, הפטרוזיליה, הכוסברה, הסלרי והשמבלילה ומוסיפים לסיר. 5 מוסיפים מעט מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה בערך שעתיים. 6 מגישים עם אורז, צנוניות והמון עלים ירוקים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |