1 מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל וכורכום.
2 מוסיפים מים ומבשלים את הבשר עד שהוא מתרכך.
3 מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל. מוסיפים את הלימון הפרסי וממשיכים לבשל.
4 קוצצים דק דק את הפרסה, הנענע, השמיר, הפטרוזיליה, הכוסברה, הסלרי והשמבלילה ומוסיפים לסיר.
5 מוסיפים מעט מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה בערך שעתיים.
6 מגישים עם אורז, צנוניות והמון עלים ירוקים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.