1 הבצק: בקערת מלוש מוזגים את המים ומתחילים בערבוב עדין אליו מוסיפים בהדרגה שמרים, קמח, סוכר, מלח ושמן זית. לשים במשך 10 דקות, מוציאים את הבצק מהקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במשך 20 דקות.
2 בינתיים קוצצים את הדג. פורסים את הצנוניות, מפרידים עלי כוסברה, קוצצים צ'ילי ירוק לפרוסות דקות.
3 לאחר שהבצק תפח, מכינים מהבצק כדורים ומניחים על תבנית משומנת בשמן זית. הופכים את הכדורים כדי שהשמן (זית) יהיה משני צדי הכדור. מתפיחים 30 דקות נוספות בתבנית.
4 לאחר התפיחה, מכניסים את הבצק לתוך סיר עם שמן חם לטיגון עמוק. מכסים למשך עשר שניות (על מנת ליצור לחות). הופכים את הבצק עד להזהבה.
5 מוציאים את הפריקסה למגבת נייר. פותחים את הפריקסה המוכן כמו סנדוויץ', ממלאים בדג, צנוניות, שיפקה, כוסברה, זיתים, צלפים, מעט מלח ומיץ לימון. מגישים עם יוגורט קר בכוס.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים