1 ללחם: מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד ואז מוסיפים את הגבינה. מוסיפים את הרויון ומערבבים במהירות עם הידיים לתגובה מהירה של הסודה. לשים פעמים, יוצרים כדור ומפזרים קמח מלא. בתנור שחומם ל-200 מעלות אופים במשך 30 דקות. מניחים על גבי רשת, לצינון. לאחר שמתקרר, פורסים.
2 לרוטב הגבינות: מחממים חלב, מוסיפים את הקמח ואת הגבינות, פירורי לחם וחרדל ואת הבירה. טורפים את החלמונים ומוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל.
3 התרד: מרתיחים את התרד עד שהוא מבושל. מנקזים את המים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
4 לעגבניות והשאלוט קונפי: מסדרים את הכל בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך שעה. מערבבים מדי רבע שעה כדי לוודא שכלום לא נשרף.
5 הפטריות: פורסים את הפטריות, מעבירים לקערה ומערבבים ביחד עם שום, שמן, מלח ופלפל. מחממים את החמאה עם מעט שמן על אש גבוהה ומטגנים את הפטריות.
6 הביצים העלומות: בסיר מחממים מים ומוסיפים את החומץ. פותחים ביצה מעל כף מחוררת כדי לנקז ממנה את החלבון. מערבלים את המים עד ליצירת תערובת ומניחים את הביצה במרכז למשך 2-3 דקות.
7 הרכבת המנה: מגישים את הארנב (הלחם) וקרם התרד עם הביצה העלומה, קמצוץ מלח ועם קונפי עגבניות ובצל עם הפטריות בצד.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים