1 הבצק: מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים מים, מלח וביצה. לשים 10-15 דקות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
2 הרוטב: מגרדים את העגבניות והגמבות בפומפייה ונפטרים מהקליפות.
3 מטגנים את הצ'ילי 2-3 דקות ומוסיפים את תערובת העגבניות והגמבה. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי על אש קטנה. 2 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את השום.
4 המילוי: קוצצים דק את הבצל, העגבנייה והפטרוזיליה (בנפרד).
5 מטגנים את הבצל 3-4 דקות, מוסיפים את העגבנייה הקצוצה ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות ומניחים לצינון.
6 קוצצים את הבקר בסכין ואת הכבש טוחנים פעמיים במטחנת בשר.
7 מערבבים את שני סוגי הבשר עם הפטרוזיליה הקצוצה ותערובת הבצל והעגבנייה.
8 מכינים את הכיסונים: מרדדים את הבצק דק דק וקורצים עיגולים.
9 מניחים מהמלית במרכז כל עיגול, וסוגרים.
10 מבשלים במי מלח ומגישים עם רוטב העגבניות.
* כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.