1 מכינים את הקישוט: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את עלי המרווה וענפי הטימין עד שהם משחימים מעט. מורידים מהאש, מסננים את החמאה מהעלים ושומרים אותם בצד.
2 מכינים את תפוחי האדמה: מביאים בסיר גדול מים לרתיחה ומבשלים בהם את תפוחי האדמה עד להתרככות. מצננים את תפוחי האדמה. מועכים אותם ומעבירים את הפירה דרך מסננת דקה (שינואה) לקבלת מרקם קטיפתי. מוסיפים את הפלפל השחור, המלח, החמאה, הקרם פרש ואת החמאה שטיגנו בה את העלים. מערבבים היטב.
3 מכינים את הפטריות: קוצצים את כל הפטריות. במחבת מחממים את רוב החמאה ומטגנים בה את כל הפטריות עד שכל הנוזלים שהן מגירות מתייבשים. מוסיפים מלח לפי הטעם.
4 במחבת נפרדת מחממים את החמאה שנותרה ומטגנים בה את הבצל עד שהוא מתרכך. מערבבים את הבצל עם הפטריות.
5 מחממים תנור ל-250 מעלות.
6 בתבנית פיירקס מניחים חצי מכמות הפירה המתובל ומיישרים. שופכים מעל את תערובת הפטריות והבצל. את החצי השני של הפירה אפשר לשטח מעל הפטריות או לשים בשק זילוף ולזלף בצורת גבעות שיכסו את כל התבנית. מפזרים מעט מלח גס ושמן זית ואופים בתנור 20-25 דקות, עד שהשכבה העליונה משחימה.
7 מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את עלי הטימין המטוגנים. מגישים עם קרם פרש בצד כשמעליו מעט מלח גס והמרווה המטוגנת.