1 הבצק: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון. מפעילים בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם גרגירי. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
2 הבלילה: מכניסים למעבד מזון את חומרי הבלילה ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. במידה והמרקם נוזלי מדי, מוסיפים עוד חצי בננה.
3 העוגה: מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לגובה של חצי סנטימטר. משמנים תבנית, מסדרים את הבצק בתבנית, עורמים מעל הבצק שעועית כדי למנוע תפיחה ומכניסים לתנור ל-10 דקות אפייה.
4 מוציאים מהתנור, שופכים פנימה את הבלילה, מסדרים את הפירות בתוך הבלילה (במידה והפירות לא מתוקים מספיק מקרמלים בחמאה וסוכר), אופים במשך 30-40 דקות עד שקצוות הבצק והפירות מושחמים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים