מרק גזר ואגוזיםפינוק אמיתי בעל טעמים עמוקים ומרקם חלק-חלק: מרק כתום, קרמי ועשיר של גזר, בצל, אגוזי מלך ושמנת מתוקה. נהדר בחורף, שווה להדליק בשבילו מזגן בקיץ![]()
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים חמאה בסיר ומטגנים את הבצל כ-10 דקות עד ריכוך מעל להבה בינונית. 2 מוסיפים את הגזר לבצל ומבשלים עוד כמה דקות. 3 מוסיפים את אגוזי המלך ומעט מלח ומערבבים. 4 מוסיפים ציר או מים ומבשלים עד לריכוך של הגזרים. 5 טוחנים בעזרת בלנדר ידני למרקם חלק. 6 מוסיפים שמנת ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול לפני ההגשה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |