1 . מסדרים את הפלפלים בתבנית גדולה ומכניסים לתנור שחומם ל-220 מעלות. הופכים כל 10 דקות, עד שהפלפלים ניתנים לקילוף. מניחים להם להצטנן, מקלפים, מנקים את הגרעינים וחותכים לחתיכות קטנות. את הפלפל החריף מקלפים עם כפפות על הידיים.
2 שמים בקערה את הדגים, הכוסברה, מיץ הלימון, המלח, הפלפל ופירורי הלחם.
3 מערבבים היטב, יוצרים קציצות ומטגנים בעדינות (זהירות שהקציצות לא יתפרקו) עד לקבלת קציצות שחומות. אם התערובת לא מתייצבת אפשר להוסיף חלבון, ולנסות שוב.
4 טוחנים את הפלפלים האדומים עם הפלפל החריף, מלח ופלפל, שמן זית, חומץ בלסמי ושום – עד לקבלת מרקם קרמי.
5 טוחנים בנפרד את הפלפלים הצהובים, שום, מלח ופלפל, שמן זית ויין לבן.
6 מורחים על הצלחת את שני הקרמים, זה לצד זה, מסדרים את הקציצות ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!