1 משרים את הבורגול במים רותחים חמש דקות ומסננים.
2 מטגנים את הבצל, העגבניות המיובשות והפלפלים, מוסיפים את הירק, התבלינים והבורגול. מערבבים ומטגנים מעט את הכל יחד.
3 מטגנים את הבצל והמרווה במחבת עם שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.
4 לשים את כל חומרי הבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח ומרדדים לשני עיגולים.
5 פותחים כדור בצק אחד בתבנית פאי, ומסדרים כך שיכסה את התחתית והשוליים.
6 ממלאים את התבנית עם הבצק במחמרה, מהדקים, ומעל מפזרים את המרווה עם הבצלים.
7 פותחים את כדור הבצק השני לעלה, סוגרים בעזרתו את התבנית ומורחים במעט שמן זית. אופים 15 דקות ב-250 מעלות.
מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים