1 חולטים 3 קישואים במים רותחים עם מלח כ- 20 דקות. 2. מעבירים למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול. 3. חותכים את קצוות הקישואים ומרוקנים את הפנים שלהם. 4. מקפיצים על מחבת משומנת בצל אחד ושום אחד. 5. מוסיפים 100 גרם בשר בקר ומקפיצים את הכול ביחד. 6. ממליחים ומפלפלים את התערובת כולה עד שהצבע הורוד של הבשר נעלם ומורידים מהאש. 7. כשהקישואים והבשר מתקררים מתחילים למלא את הקישואים בתערובת הבשר. 8. מכסים את התבנית בניר כסף על מנת שהקישואים ישמרו על צבעם הירוק. 9. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות, כ- 15-20 דקות.
הכנת הרוטב: 1 לוקחים גביע שמנת חמוצה, חופן של נענע קצוצה ומערבבים על אש נמוכה, עד חימום ולא רתיחה. ניתן להוסיף שן שום שהקפצנו קודם בשמן זית.
הרכבת המנה: 1 בצלחת מסדרים את הקישואים הממולאים ומפזרים על הקישואים את רוטב השמנת.