1 טוחנים 200 גרם שומן בקר, מוסיפים בצל ובשר בקר וטוחנים. מערבבים זרעי שומר, מלח ופלפל שחור עם חצי כוס מים ומעבירים למטחנה. את התערובת הטחונה מעבירים לקערה.
2 מחממים 20 גרם שומן בקר במחבת רחבה. מוסיפים את קוביות הכבד ומטגנים 2 דקות מעל להבה גבוהה, עד שהתבשל כמעט לחלוטין אך נותר ורדרד. מערבבים ביד לתוך הבשר.
3 מוסיפים תפוח עץ קצוץ.
4 את התערובת הטחונה מערבבים היטב אך בעדינות כדי שתהיה אחידה בצבע.
5 מעבירים למכונה ומנקנקים.
6 הכנת הנקנקיות: את הנקנקיות מכינים במחבת פסים מעל להבה בינונית, 2 דקות מכל צד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.