1 מערבבים את הביצים, הקמח והמלח לתערובת אחידה ולשים עד שמתקבל בצק חלק ואחיד (בערך 10 דקות). עוטפים בניילון נצמד, מעבירים למנוחה של 20 דקות במקרר.
2 מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי 2 מ”מ.
3 מניחים עלה פסטה על משטח עבודה מקומח. מניחים תלוליות מגבינת הבורסן (או תערובת הגבינות) במרווחים קבועים בצדו הימני או השמאלי של העלה. מקפלים את העלה לחצי לאורכו, כך שכל התלוליות מכוסות. בעזרת גלגלת פסטה או רינג חותכים סביב התלוליות בצורת חצי עיגול. מהדקים את הפסטה היטב מסביב לגבינה ליצירת צורת הרביולי.
4 לרוטב: ממיסים את החמאה במחבת רחבה. מוסיפים את הצ'ילי הפרוס, מטגנים דקה ואז מוסיפים את עלי הבזיליקום. מתבלים במלח לפי הטעם.
5 מבשלים את הרביולי במים רותחים בערך 3 דקות. מסננים ושמים ברוטב, ומערבבים בעדינות כדי שהרוטב יעטוף הכל. מעבירים לצלחת ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.