1 במיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ואלסטי. מנחים בצד בקערה ל-20 דקות.
2 מערבבים בבלנדר את כל חומרי המלית.
3 מרדדים את הבצק לעלה הכי דק במכונת הפסטה וקורצים עיגולים. ממלאים אותם בתערובת, מקפלים לחצי עיגול ומהדקים את השוליים.
4 מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הכיסונים דקה וחצי (עד שצפים).
5 ממיסים את החמאה עם הווניל ומכניסים לרוטב את הכיסונים. מנענעים את המחבת עד שהכיסונים מצופים ברוטב.
6 מגישים בצלחת עם השמנת המוקצפת בצד.
מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.