1 התבשיל: במחבת גדולה וחמה צורבים את הצ'וריסו מכל הכיוונים עד להשחמה, מוציאים ושמים בצד. בשמן שהוציא הצ'וריסו מטגנים את האווז המעושן עד להשחמה.
2 מוסיפים את הבצל ומטגנים 3 דקות. מוסיפים את השום, הצ'ילי והצ'יפולה ומטגנים ביחד עוד 2 דקות.
3 מוסיפים את העגבניות והשעועית ביחד עם חצי כוס מים. ממליחים, מפלפלים ומבשלים ביחד במשך חצי שעה.
4 חותכים את הצ'וריסו לעיגולים לא עבים מדי ומוסיפים לתבשיל ל-10 דקות נוספות. 2 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה ומגישים.
5 לסלסה: מערבבים את כל החומרים ביחד, ממליחים ומפלפלים.
6 לגוואקמולי: מרסקים את האבוקדו, מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים וממליחים לפי הטעם.
7 לכלים מטורטייה: בסיר מחממים שמן עמוק בגובה 10 ס"מ. כשהשמן חם, מניחים את הטורטייה במרכז ולוחצים באמצע עם מצקת, זה מה שנותן לטורטייה את הצורה של הכלי. מטגנים עד שהטורטייה מקבלת גוון זהוב. מוציאים לנייר סופג ומגישים ככלי.
8 ההגשה: על צלחת טורטייה שמים מתבשיל השעועית והצ'וריסו. מוסיפים סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים