1 מפלטים בעזרת מספריים את הבשר של הכנפיים מהעצם וחותכים (משאירים בקצה חתיכה קטנה של עצם).
2 למילוי: טוחנים את הלחם במעבד מזון למרקם פירורי. מטגנים בצל עם מעט שמן עד להזהבה ומוסיפים את הלחם.
3 קולים את הצנוברים 4 דקות במחבת עד להזהבה קלה.
4 כותשים את עשבי התיבול במכתש ועלי, מוסיפים את הצנוברים וכותשים יחד. מערבבים את פירורי הלחם עם העשבים, ומתבלים במלח ופלפל.
5 ממלאים את הכנפיים בעזרת כפית וסוגרים בעזרת קיסם. מקמחים ומטגנים.
6 כותשים את כל מרכיבי הרוטב במכתש ועלי, וסוחטים פנימה את העגבניות. מגישים לצד הכנפיים. .
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.