1 בקערת מיקסר מערבבים קמח, סוכר ושמרים. מוסיפים 3 כוסות מים ומתחילים ללוש.
2 אחרי 2 דקות לישה מוסיפים שמן ומלח ולשים עוד 7 דקות עד לבצק אחיד וחלק.
3 מניחים בצד להתפחה עד שיכפיל את הנפח.
4 מטגנים את החצילים ומניחים בצד.
5 מטגנים את קוביות תפוח האדמה ומתבלים אותן בכף עמבה.
6 חותכים את העגבניות ואת הפלפל החריף, מפזרים מעט שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור.
7 מבשלים את הביצים במים לביצים קשות.
8 מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. פותחים כל חלק לעלה וממלאים בתפוח אדמה, ביצה, חציל, עגבניות, פלפל חריף ופטרוזיליה.
9 סוגרים לסמבוסק, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
10 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים למשך 20 דקות.