המצרכים (2 מנות):לבצל המטוגן:
לטורטיות:
לדג:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצל המטוגן: פורסים את הבצל הלבן לפרוסות ומערבבים אותן עם הקמח והמלח. 2 חותכים את העגבניה והבצל הסגול לקוביות קטנות. 3 חותכים את עגבניות השרי הצבעוניות לחצי. חותכים גס את עלי הכוסברה. 4 מחממים מחמת יבשה וכשהיא חמה מחממים בה את הטורטיות עד שהן הופכות לפריכות. 5 חותכים את פילה הדניס לקוביות. מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים כדקה על את קוביות הפילה עם הכמון, הכורכום, המלח והפלפל. 6 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את פרוסות הבצל המקומחות עד שהן מזהיבות. 7 מורחים על הטורטיות הקריספיות טחינה. מעל מניחים את הדניס, מפזרים בצל סגול ועגבניות שרי, כוסברה, בצל קריספי ופלפל חריף קצוץ.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |