1 מכינים את הבצל המטוגן: פורסים את הבצל הלבן לפרוסות ומערבבים אותן עם הקמח והמלח.
2 חותכים את העגבניה והבצל הסגול לקוביות קטנות.
3 חותכים את עגבניות השרי הצבעוניות לחצי. חותכים גס את עלי הכוסברה.
4 מחממים מחמת יבשה וכשהיא חמה מחממים בה את הטורטיות עד שהן הופכות לפריכות.
5 חותכים את פילה הדניס לקוביות. מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים כדקה על את קוביות הפילה עם הכמון, הכורכום, המלח והפלפל.
6 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את פרוסות הבצל המקומחות עד שהן מזהיבות.
7 מורחים על הטורטיות הקריספיות טחינה. מעל מניחים את הדניס, מפזרים בצל סגול ועגבניות שרי, כוסברה, בצל קריספי ופלפל חריף קצוץ.