1 מכינים את הרוטב: מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד להזהבה.
2 מוסיפים לסיר עלי סלרי ועלי סלק ומטגנים כמה דקות.
3 מוסיפים לסיר חצי כוס מים, מיץ לימון, גרדה, כורכום, מלח, פלפל שחור ולבן ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
4 בינתיים מכינים את הקציצות: טוחנים במעבד המזון את פילה הדג, שום, בצל, כוסברה ופלפל חריף. מעבירים לקערה, מוסיפים פירורי לחם ומערבבים.
5 יוצרים מהתערובות קציצות עגולות ומוסיפים אותן לסיר הרוטב. מבשלים כ-10 דקות.
אופציה: אפשר לטגן את הקציצות לפני הכנסתן לרוטב.