1 מכינים את הפיתות: מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מורחים כל חצי פיתה בחמאה ודבש. מסדרים בעמידה על תבנית תנור ואופים בתנור עד שהפיתות משחימות מעט.
3 מכינים את הקדאיף: ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את האטריות עד שהן מזהיבות. מוציאים מהמחבת ומניחים לקירור.
4 מכינים את הגבינות: מקציפים יחד מסקרפונה, ריקוטה, גבינת עיזים ושקית אבקת סוכר לקרם יציב. מחלקים לשתי קערות
5 מערבבים קערה אחת עם הזרעים של מקל הוניל וגרידת הלימון. את השניה מערבבים עם מחית הפיסטוק.
6 ממלאים את הפיתות בשני הקרמים, מוסיפים קדאיף ומקשטים בחצאי פיסטוק ודבש.