1 המרק: מבשלים את השורשים עם האצות שהשרנו עד להוצאת הטעמים. מוציאים את השורשים מהנוזלים ומוסיפים 4 כפות משחת מיסו. אחרי שהמשחה נמסה, מחזירים את השורשים לסיר.
2 מישרה הסלמון. בסיר מבשלים במים את הגלנגל , הג'ינג'ר והלמון גראס. אחרי שהם מוציאים טעמים, מוסיפים למים למים מוסיפים סוכר, מירין וסאקה, את המיסו מוסיפים בסוף ומצמצמים עד שהרוטב מתקרמל.
3 מקררים את הרוטב ומכניסים את הסלמון לתוך המישרה לכמה שיותר זמן (עד שלושה ימים). מכניסים לתנור שחומם מראש לגריל עליון למשך עשר דקות. מוציאים ושורפים בברנר עד לקירמול סופי.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.