1 הקרפ: מערבבים במיקסר את כל המרכיבים.
2 מחממים מחבת קטנה ומשמנים בחמאה.
3 מוזגים בעדינות מעט מתערובת הקרפ ומסובבים את המחבת עד שכל המשטח מכוסה בשכבה דקה ביותר. בעזרת סכין הופכים את הקרפ.
4 הרוטב: מגרדים גרידה מהתפוזים וסוחטים מהם את המיץ. במחבת שמים את החמאה והסוכר. ממיסים ומכניסים מקל וניל. מוסיפים את קליפות התפוז ומקרמלים. מוסיפים את המיץ ומצמצמים.
5 מתחילים לקפל בתוך המחבת את הקרפים למשולשים. מבשלים יחד עד שהקרפים מתקרמלים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.