1 מכניסים את כל מרכיבי הציר לסיר, מוסיפים מים עד שלושה רבעי מגובה הסיר, ומבשלים עם מכסה כ-45 דקות.
2 מכניסים את כל מרכיבי המחית למעבד מזון וטוחנים למרקם של ממרח.
3 מטגנים את המחית במחבת עד שהשמן נפרד מהמחית ומוסיפים לציר דגים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים הכל יחד כ-40 דקות.
4 מסננים, מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים 10 דקות. מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים בערך 10 דקות, עד שהדג מוכן.
5 משרים אטריות שעועית במים בערך 4 דקות עד שהן נהיות שקופות, ומסננים.
6 מגישים: מניחים בצלחת אטריות, מעל מוזגים מרק עם נתחי דג ומוסיפים כרוב, בצלי שאלוט וכוסברה.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.