1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים את תבנית התנור במלח גס, מסדרים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) וצולים 40 דקות.
2 מוציאים מהתנור ומצננים עד קירור מוחלט.
3 מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם למחית. מוסיפים את החלמונים, הקמח והתבלינים ומערבבים בעדינות ליצירת כדור בצק.
4 מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומקמחים את משטח העבודה בקמח אורז. מייצרים נקניק מכל כדור ופורסים לניוקי בגודל הרצוי.
5 מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים (זה הסימן שהם מוכנים). בינתיים מחממים במחבת חמאה ועלי מרווה.
6 מוציאים את הניוקי המבושלים ישירות למחבת, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומקפיצים אותם קלות בחמאה.
7 מחממים תנור לחום מקסימלי.
8 מעבירים את הניוקי לכלי שמיועד לתנור, קורעים מעליהם את המוצרלה ומפזרים פרמזן.
9 מכניסים לתנור ל-4 דקות, לקרמול ויצירת קראסט.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.