המצרכים (10 מנות):לבצק:
לקרם וניל:
אופן ההכנה:1 הכנת הבצק: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים, גרידת הלימון והסודה לשתייה. מוסיפים את תכולת מקל הווניל, מערבבים ומוסיפים את הקמח בהדרגה. לשים לבצק גמיש ומעט דביק. 2 מורחים את הידיים במעט שמן, קורצים מהבצק כדור, משטחים אותו מעט ויוצרים חור במרכז, כמו בייגלה. 3 מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את הפפנאש על אש נמוכה (כדי שייאפו גם מבפנים). שהפפנאש מזהיבים הופכים, וכשהם מוכנים מוציאים לנייר סופג. מגישים חם. 4 הכנת הקרם: מקציפים מכל אחד של שמנת מתוקה יחד עם תכולת מקל הווניל והמסקרפונה. מוסיפים את המכל השני בהדרגה ותוך כדי טריפה, ליצירת קרם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|