1 מתחילים ברוטב: מבשלים את חמאת הבוטנים והסויה יחד בסיר. מוסיפים את כל שאר המרכיבים וטוחנים.
2 קוצצים במעבד מזון את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מערבבים את כל חומרי הבלילה, ומניחים לתפיחה של חצי שעה. אחרי שהבצק/בלילה תופח נוצרות בו בועות.
4 מחממים מעט שמן במחבת, יוצקים פנקייקים קטנים ומטגנים אותם רק מצד אחד.
5 מניחים מעט מהמילוי במרכז כל פנקייק, סוגרים ומטגנים בשמן עמוק.
6 מגישים עם הרוטב בצד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.