1 מכינים את האטריות: מערבבים את כל המרכיבים עד ליצירת בצק אחיד, ונותנים לו לנוח במקרר כחצי שעה. יוצרים במכונת פסטה אטריות רחבות בעובי הדק ביותר.
2 מטגנים את הבצל עם הכורכום עד שהבצל שקוף. מוסיפים את האטריות ומטגנים מעט. מוסיפים מעט מים רותחים ומכסים את הסיר ומנמיכים את האש. אחרי חצי שעה מוסיפים עוד כוס מים רותחים (תלוי במרקם של האטריות).
3 סוגרים את הבשר במחבת.
4 מחממים בסיר לחץ מעט שמן ואת כל התבלינים היבשים ונותנים להם להיפתח. מוסיפים שום, שורש סלרי וג'ינג'ר ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את הירקות ומבשלים עד לריכוך קל.
5 מוסיפים ליטר של מים רותחים ומכניסים את הבשר (המים צריכים לכסות את הבשר). כשהמים מגיעים שוב לרתיחה סוגרים את הסיר ומבשלים 45 דקות.
6 בשלב השני מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את שיני השום עם כורכום ופפריקה מתוקה. מוסיפים את החומוס ומכסים את המחבת לרבע שעה. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ואחרי עוד רבע שעה מוסיפים את הכוסברה ועוד חצי כוס מים רותחים. מבשלים חצי שעה.
7 פותחים את סיר הלחץ ומוסיפים את החומוס ומים, במידת הצורך. מתבלים במלח לפי הטעם ומבשלים עוד 45 דקות.
8 מגישים בצלחת את האטריות יחד עם התבשיל.