1מחממים תנור ל-180 מעלות.
2ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד.
3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות,עד לקבלת קצף בהיר, אוורירי, תפוח מאוד.
4 מערבבים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים בתנועות קיפול, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט כעת, וזה בסדר).
5 ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות.
6 מכניסים לתנור למשך 25 דקות בלבד.
7 מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה ומזלפים על הבומבות באמצעות שק הזילוף.