1 מוהלים את הטחינה במים עד לדרגת סמיכות רצויה. מתבלים לפי הטעם ויוצקים שלולית של טחינה שממלאת את כל תחתית הצלחת.
2 חוצים את החציל לאורך, צורבים היטב על מחבת פסים את אחד החצאים עם שמן זית, מלח ופלפל. לאחר הצריבה מניחים בצלחת, על גבי הטחינה.
3 מניחים על גבי הסינטה דפי גזר טרי, קושרים עם חוט צלייה, מורחים בשמן זית ומפלפלים. צולים במחבת פסים עד לדרגת צלייה אהובה.
4 מתבלים היטב את כל הירקות בשמן זית, מלח ופלפל. צורבים אותם היטב על מחבת פסים.
3 לצד החציל והנתח, מסדרים את הירקות הצרובים, זורים מעל פפריקה וכמון, מעטרים בעלי פטרוזיליה טריים ומגישים חם.