1 מכינים את הפיתות: מערבבים את כל חומרי הפיתה ולשים כמה דקות לקבלת בצק גמיש. מכסים ומניחים בצד לתפיחה למשך 45 דקות.
2 אחרי התפיחה לשים את הבצק שוב כמה שניות ויוצרים ממנו כדורי בצק. משטחים כל כדור לצורת פיתה וצולים בסיר פיתות או על מחבת יבשה וחמה מאוד. כשהפיתה מתנפחת הופכים וצולים עד השני כדקה.
3 מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת וכשהוא חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך מעט שקוף. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי מעיכה והפרדת גושים עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את הפטרוזוליה והתבלינים. מערבבים ומכבים את האש.
4 מכינים את הסלט החריף: שמים בקערה את כל המצרכים ומערבבים היטב
5 מרכיבים את הפיתה: ממלאים אותה בתערובת הבשר ומוסיפים מעט סלט לפי כמות החריף שאוהבים.