ספרינג רול פירות ברוטב מנגו וצ'יליקינוח פירותי, מרענן וטעים שמתאים לכל עונה וקל מאוד להכנה. אפשר להחליף את הפירות לכל פרי שתרצו. מגלגלים ומגישים![]()
צילום: דניאל בר און
|
המצרכים (10 מנות):לספרינג רול:
לרוטב המנגו:
אופן ההכנה:1 הרוטב: בבלנדר שמים את המנגו עם נוזל אגוזי הקוקוס והצ'ילי לפי הטעם (אפשר להתחיל עם רבע ולהוסיף עוד אם רוצים) ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד. 2 לספרינג רול: לכלי שטוח עם מים מכניסים דף אורז לדקה או עד שהדף נהיה גמיש. מוציאים ומניחים על הקרש או על צלחת גדולה. 3 בשליש הראשון של הדף מסדרים את המלון, הקיווי והמנגו, מוסיפים מעט אגוזי קשיו קצוצים ו-4-5 עלי נענע. 4 הקיפול: לוקחים את השליש התחתון ומקפלים על הפירות. סוגרים מכל צד, מהדקים ומגלגלים (כמו אגרול, יש צורך בתרגול קל אז אל ייאוש). 5 כשהספרינג רול עוד רטוב מגלגלים אותו בקוקוס הקלוי. אפשר להכניס לספרינגרול כל פרי בהתאם לעונה. מגישים עם קערית קטנה של רוטב בצד. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |