1 הרוטב: בבלנדר שמים את המנגו עם נוזל אגוזי הקוקוס והצ'ילי לפי הטעם (אפשר להתחיל עם רבע ולהוסיף עוד אם רוצים) ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד.
2 לספרינג רול: לכלי שטוח עם מים מכניסים דף אורז לדקה או עד שהדף נהיה גמיש. מוציאים ומניחים על הקרש או על צלחת גדולה.
3 בשליש הראשון של הדף מסדרים את המלון, הקיווי והמנגו, מוסיפים מעט אגוזי קשיו קצוצים ו-4-5 עלי נענע.
4 הקיפול: לוקחים את השליש התחתון ומקפלים על הפירות. סוגרים מכל צד, מהדקים ומגלגלים (כמו אגרול, יש צורך בתרגול קל אז אל ייאוש).
5 כשהספרינג רול עוד רטוב מגלגלים אותו בקוקוס הקלוי. אפשר להכניס לספרינגרול כל פרי בהתאם לעונה. מגישים עם קערית קטנה של רוטב בצד.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים