1 ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה.
2 מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הנתח מכל צדדיו, מורידים מהאש ומצננים.
3 מערבבים את החמאה הרכה עם חרדל, ומורחים את הסינטה בעיסה שהתקבלה.
4 מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
5 משמנים תבנית נפרדת ומסדרים בה את פרוסות תפוחי האדמה, העגבנייה והבצל. ממליחים ומפלפלים ומפזרים עלי רוזמרין.
6 מוסיפים לתבנית הסינטה צרור תימין ועלי טרגון, צולים 30 עד 35 דקות, מוציאים ומסננים.
7 את תבנית תפוחי האדמה אופים כ-50 דקות או עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.
8 מסדרים בצלחת פרוסות רוסטביף ולידן פרוסות תפו"א, עגבנייה ובצל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים