1 בסיר חסין חום שתחתיתו מרופדת בנייר אפייה מניחים 4 אגסים קטנים שלמים - אגס אחד לכל מנה, ואופים ב-180 מעלות למשך 45-60 דקות, עד לריכוך האגסים.
2 בצק רביולי: על משטח עבודה לשים קמח, ביצים ומלח ומגבשים לבצק. מחלקים ל-3 חלקים ומשהים ל-10 דקות.
3 מכינים את המילוי: במחבת ממיסים 100 גרם חמאה, מוסיפים את האגסים הקצוצים ומבשלים על להבה גבוהה במשך 5 דקות עד לריכוך קל.
4 בסיר נוסף שמים את השמנת יחד עם הגבינות ומעט פלפל שחור ומצמצמים את הנוזלים (בערך 10 דקות אגב ערבוב מעל להבה נמוכה). מוסיפים לסיר את האגסים הקצוצים, מערבבים ומסירים מהגז.
5 רוטב גבינת גרנה פדנו: בסיר שמים שמנת יחד עם הגרנה פדנו ומצמצמים את הנוזלים. מכבים את הגז ומניחים בצד להגשה.
6 הכנת הרביולי: מעבירים את הבצק במכונת פסטה ומרדדים עד לעובי מס 2, דרגה אחת לפני הדק ביותר. קורצים ריבועים מהבצק. בסיר מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את בצק הרביולי, 6-8 ריבועי בצק בכל פעם עד שהוא צף. מסננים.
7 להגשה: במחבת ממיסים 50 גרם חמאה עם עלי מרווה. משמנים צלחת במעט חמאה ומניחים עליה 4-5 יריעות רביולי לכל מנה. מעל כל רביולי מניחים מקרם הגבינה והאגסים ומכסים ברביולי נוסף. יוצקים מעל מרוטב החמאה והמרווה.
8 יוצקים את רוטב גבינת הגרנה פדנו על האגסים השלמים, כך שיהיו מכוסים היטב. מניחים אגס אחד על כל מנה. בוזקים מעל מעט פפריקה ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טובעל ידי מתמודדים.