המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מכינים את הלביבות: מערבבים בקערה את כל המרכיבים ליצירת תערובת אחידה. 2 מחממים שמן במחבת שטוחה, יוצרים מהתערובת צורת לביבה ומטגנים עד שמזהיב משני הצדדים. 3 מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים בו את עגבניות השרי עד שהן רכות ושחומות. מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 2 דקות. מעבירים את הרוטב במסננת לקבל רוטב חלק בלי קליפות. 4 מגישים את הלביבות לצד הרוטב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |