1 מתבלים את הפילה במלח, פלפל ושמן 2. צורבים במחבת כ-2 דקות בכדי לסגור את הפילה 3. מרתיחים מים חמים ומכניסים לשעה את הפילה המדומה 4. מרתיחים מים, חותכים לקוביות את תפוחי האדמה ומקלפים את השום ומוסיפים למים הרותחים. 5. במחבת נפרדת, מצמצמים כוס וחצי יין אדום יחד עם המשמש והתאנה החתוכים לרצועות 6. מוציאים את תפוחי האדמה ומסננים. מועכים במסננת דקה לפירה ומטבלים במלח. 7. מוצאים את הבשר מהמים וחותכים לפרוסות יפות ודקות. 8. מניחים את הפירה בצורה עיגולית ומעליו את פרוסות הפילה ורוטב היין.