1 לבצק פריך: בקערה שמים קמח חמאה וסוכר. מפוררים פנימה את קוביות החמאה עד ליצירת מרקם חולי. מוסיפים חלמון ומעבדים ממש מעט, רק עד לבצק רך. משטחים לדיסקית ומעבירים לקירור לחצי שעה לפחות.
2 מערבבים את כל חומרי הקרם בקערה או במיקסר עם וו גיטרה ושומרים בצד.
3 הרכבת הטארט: מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה בעובי 2 ס"מ.
4 משמנים רינג בחמאה, ועל נייר אפייה מקומח "מלבישים" את הבצק על הרינג. בעזרת סכין מורידים עודפי בצק משולי הרינג. מקפיאים למשך 15 דק לפחות.
5 ממלאים את הרינג עם הבצק הקפוא בקרם הבוטנים - חשוב למלא רק שלושת רבעי גובה, כי הקרם תופס נפח באפייה.
6 אופים ב-180 מעלות 30-25 דקות, עד שהקרם תפוח, שחום ונראה יציב. להיזהר מייבוש הקרם באפייה.
7 מגישים עם כדור גלידה בצד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים