המצרכים :
אופן ההכנה:1 הבצק: מעבדים ביחד קמח, עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל בבלנדר על מהירות נמוכה עד שנוצר בצק. לשים את הבצק 10-15 דקות ומוסיפים קמח במידת הצורך עד שמתקבל בצק יחסית קשה. עוטפים בניילון נצמד מעבירים למקרר לרבע שעה. 2 רוטב: טוחנים בבלנדר מוט שום, בזיליקום, פטרוזיליה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לכ-10 דקות. מסננים דרך חיתול בד. 3 מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ וחותכים לפסים של 2 ס"מ רוחב על 12 ס"מ אורך. 4 מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח 7-10 דקות, עד שהפסטה צפה ומגיעה למידת אל דנטה. 6 מסדרים את הפסטה על צלחת. מוסיפים כף רוטב על כל 300 גרם פסטה ומערבבים בעדינות. המתכונים מובאים פה כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |