1 מקלפים את החציל ופורסים לעיגולים. ממליחים, מסננים את הנוזלים ומטגנים.
2 מכינים את הרוטב: קוצצים את שיני השום ומטגנים במעט שמן. מתבלים. מקלפים את הלימון וקוצצים לקוביות. מוסיפים את קוביות הלימון והמים לשום המטוגן ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לצמצום הרוטב.
3 מניחים את החצילים ברוטב ומבשלים 20 דקות נוספות. לקראת הסוף מוסיפים את הפלפל האדום ומעט כוסברה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח