1 בקערה מערבבים את הדג עם כל עשבי התיבול (שומרים מעט עלי כוסברה להמשך), גרידת ומיץ הלימון, פירורי הלחם ו-2 כפות שמן. אם רוצים רובד נוסף של פיקנטיות, מוסיפים לתערובת צ ילי גרוס. מעבירים ׳את התערובת למעבד מזון וטוחנים לקבלת משחה סמיכה. יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג-פונג ומניחים בצד.
2 במחבת ווק עם מכסה שמים שמן סויה וקארי. מערבבים בכף עץ במשך כמה דקות עד שהקארי מתקרמל והופך ריחני. מוסיפים חלב קוקוס בהדרגה. אחרי כל הוספה מערבבים היטב לאיחוד. מוסיפים את עלי הקפיר ליים, החצילים והתרד ומביאים לרתיחה, מערבבים קלות ומביאים לרתיחה נוספת.
3 מוסיפים את קציצות הדג למחבת ומערבבים בעדינות. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה ששמרנו ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה במשך 20 דקות. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף עד חצי כוס מים.
4 בתום הבישול מוסיפים את הכוסברה שנותרה ומגישים. מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.