1 בקערה מערבבים 5 כפות שמן זית, סויה, דבש ומיץ מלימון אחד 2. מגרדים ג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל. 3. משרים את הדג לשעה, מניחים בתבנית ומסדרים על הדג פרוסות שום דקיקות 4. מוזגים את המרינדה מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות 20 דקות. ב-15 הדקות הראשונות משאירים את התבנית מכוסה בנייר אלומיניום ולאחר מכן ללא רצוי מדי פעם למזוג מהרוטב מעל הדג.
אופן הכנת האספרגוס: 1 שולקים את האספרגוס 3 דקות במים רותחים, מוציאים ומעבירים ישר למי קרח 2. במחבת ממיסים חמאה ומטגנים 2 שיני שום כתושות ומוסיפים לטיגון קצר את האספרגוס ומוסיפים מיץ מלימון אחד
להכנת פרח תפוח האדמה: 1 פורסים את התפוח אדמה לפרוסות דקות. 2. מבשלים במים רותחים ומלוחים כ-3 דקות, מוציאים ומקררים מיד במים קרים 3. מגלגלים את הפרוסות בצורת פרח כשכל פרוסה עוטפת את הקודמת. 4. מניחים ברינג ומוזגים שמנת מתוקה מעל 5. מניחים מספר חתיכות של חמאה מעל ממליחים ומפלפלים ואופים ב 200 מעלות למשך 40 דקות 6. לאחר 30 דקות אפייה מפזרים מעט גבינת פרמזן מעל
להגשה: 7 מניחים את הדג מעל האספרגוס וליד מגישים את פרח תפוח האדמה