המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את המילוי: במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים בה את השום כדקה. מוסיפים את התרד, ומערבבים. מבשלים עד שהתרד מתרכך ומאבד מנפחו. מעבירים למסננת וסוחטים היטב את הנוזלים. 2 מוסיפים לתרד את הקשקבל, הקממבר, הפרמזן, הביצים, המלח, הפלפל השחור, הפלפל הלבן ואגוז המוסקט ומערבבים. 3 מחממים תנור ל-200 מעלות. 4 פורסים עלה פילו, מניחים במרכזו ערימה קצרה של תערובת התרד והגבינות ומקבלים לצורת משולש. מורחים ביצה על החלק העליון ומקשטים בשומשום וקצח. אופים בתנור כ-15-20 דקות, עד שהבצק שחום. המתכונים מופיעים כפי שהובאו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |