1 פורסים את נתח הפילה לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
2 טוחנים היטב את החומוס ומוסיפים טחינה (כ-50 אחוז), מעט ממי הבישול, לימון ומעט מלח.
3 מגרדים את הכרובית הטרייה בפומפייה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח.
4 טוחנים במעבד מזון את הפלפלים החריפים והשום. מוסיפים שמן זית כך שיכסה את הפלפלים וממליחים.
5 מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומטגנים במחבת עם שמן זית – כדקה בלבד מכל צד.
6 מסדרים בצלחת מצע של חומוס, עליו נתחי פילה, עליהם את סלט הכרובית ולבסוף את רוטב הפלפלים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים