1 מנרבבים את הבשרים והשומן יחד.
2 קוצצים את הבצל והפטרוזיליה דק, מוסיפים לתערובת הבשר ומוסיפים מלח, פלפל וזרעי כמון. מערבבים.
3 קולים את הצנוברים במחבת עם מעט שמן, מסננים את השמן ושומרים אותו בצד. מוסיפים את הצנוברים לבשר ולשים לקבלת תערובת אחידה. נזהרים לא ללוש יותר מדי.
4 מכינים מערובת הבשר קציצות בצורת קבב.
5 מחבבים את השמן של הצנוברים במחבת וכשהוא חם, מטגנים בו את הקבבים, עד שהם שחומים מכל הכיוונים.
4 מכינים את הטחינה: מוסיפים את העמבה לטחינה באיטיות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את מיץ הלימון, מעט מלח ופלפל וטוחנים יחד במעבד מזון.
5 מרכיבים את הפיתה: מורחים בה מתערובת הטחינה-עמבה ושמים קציצות קבב. מגישים.