1 הכנת הקרם לימון: ממיסים את החמאה ואת הסוכר יחדיו בסיר קטן מעל להבה בינונית, מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון ובוחשים לתערובת אחידה.
2 הכנת הקצפת: שמים את השמנת המתוקה ואת הסוכר בקערה ומקציפים עם מיקסר ידני 3 דקות עד קבלת קצפת יציבה. שומרים בקירור עד ההגשה.
3 קרם פטיסייר: מחממים את החלב עם תמצית הוניל ועלי המרווה. בקערה נפרדת, מערבבים את החלמונים, את הסוכר ואת הקורנפלור לטמפרטורה אחידה.יוצקים את החלב החמים על תערובת החלמונים בהדרגה. מחזירים לסיר ומבשלים על להבה נמוכה עד הסמכה. מכסים את האש ונותנים לקרם להצטנן לטמפרטורת החדר.
4 הכנת העוגה: מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה קטנה עם גרידת התפוז ושוקולד התפוז.
5 מקציפים את חלבוני הביצים ומוסיפים סוכר בהדרגה.
6 מוסיפים חלמונים אחד אחרי השני ואת החומרים היבשים. מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים את התערובת לתוך תבניות טארטלטים ואופים למשך 25 עד 35 דקות, עד שהקיסם שנכנס באמצע עוגה יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומקררים.
7 מחלקים לחצי כל טארט, ממלאים בקרם לימון וקצפת.
8 בתוך צלחת עמוקה, שמים את הטארט באמצע ומסביבו שופכים את קרם הפטיסייר.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.