1 חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ומקפיצים במחבת עם חמאה. מוסיפים סוכר, מלח ופלפל וממשיכים להקפיץ עד שהדלעת מתקרמלת.
2 מפלטים את הדג. מוציאים קוצים, מורידים עור וחותכים לרצועות דקות של קרפצ'יו.
3 קרם גבינות: מערבבים את המסקרפונה וגבינת השמנת ומוסיפים מלח, פלפל ואת מיץ העגבנייה. מערבבים ומניחים בצד.
4 בצל סגול כבוש: פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקיקות. מוסיפים שמן זית, מלח ואת מיץ הלימון. משאירים בצד לכבישה קלה.
5 מניחים את פרוסות הדג על צלחת גדולה, מעל את הבצל הסגול הכבוש, פלפל חריף ירוק והדלעת המקורמלת. מפזרים מלח גס, שמן זית ולימון, וכובשים את הדג. מפזרים מעל גושים מקרם הגבינה.
מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.